Vraag een offerte op maat aan voor carcleaning

Bij R2 Carcleaning in Hoogeveen en Emmen, Drenthe, bent u aan het juiste adres voor professionele reiniging van het interieur en/of exterieur van uw auto, truck of bedrijfsauto. Vraag eenvoudig een, op maat gemaakte, offerte aan voor een carcleaning. Dit kan door ons te bellen, een email te sturen naar de gewenste vestiging of het invullen van het contactformulier. Het beste kunt u persoonlijk met uw auto langs komen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. U weet dan direct wat er mogelijk is en wat de kosten zijn.

Vestiging Emmen

Vestiging Hoogeveen

r2 carcleaining drenthe

Uw auto professioneel laten reinigen

Uw auto kan er zowel aan de buitenkant als aan de binnenzijde weer uitzien alsof deze zo uit de showroom is komen rijden. Wij reinigen uw auto professioneel door onder andere de volgende behandelingen uit te voeren:

  • Polijsten van de carrosserie voor kleurbehoud en verwijderen van krassen;
  • Lakverzegeling, voor een duurzame lakbescherming;
  • Bekleding (nat) reinigen, d.m.v. dieptereiniging;
  • Verwijderen van verf of harsen op de lak;
  • Motorruimte reinigen;
  • Nicotine aanslag verwijderen;
  • Ozonbehandeling voor het neutraliseren van geuren van o.a. honden, nicotine of voedsel;
  • Verwijderering van beletteringen van uw bedrijfsauto.

De hierboven genoemde behandelingen zijn slechts een selectie van ons totale aanbod om uw auto te laten reinigen. Neem contact met ons op, zodat wij een op maat gemaakte offerte kunnen maken. We kijken samen met u naar uw wensen en laten u onze mogelijkheden zien.

Samen met u bepalen wij de juiste behandeling die wij toepassen om uw auto professioneel schoon te maken. Vanwege dit maatwerk staan er geen prijzen vermeld op onze website.

carcleaning-hoogeveen

R2 Carcleaning in Drenthe

Wij hebben twee vestigingen: Emmen en Hoogeveen. Onze dienstverlening beslaat de provincie Drenthe en ook ver daarbuiten! Carcleaning duurt, afhankelijk van de vooraf besproken behandelingen, een dagdeel of volledige werkdag. Wij besteden met de grootste zorg en op een hoog kwaliteitsniveau aandacht aan het professioneel reinigen van uw auto, truck, camper of bedrijfsauto.

Meer weten?

Wilt u graag weten wat R2 Carcleaning voor u kan betekenen? Wilt u een gedegen advies op het gebied van het showroom klaarmaken van uw (bedrijfs-) auto, autobekleding laten reinigen of een totale carcleaning? Kom langs in één van onze vestigingen of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op